Bygg ett nybyggt Fritidshus online 

Visste du att det oftast är mer ekonomiskt hållbart att bygga ett nytt fritidshus Vs renovera upp ett gammalt fritidshus? Men hur kommer man igång med bygget? Det finns många aspekter att ha i bejakelse när man går i tankar om att bygga fritidshus.

 

Vid första anblick så kan det kännas mer komplicerat att bygga ett nytt fritidshus än att köpa ett begagnat hus. Många förstagångs husköpare är rädda att byggprocessen ska äta upp deras fritid och att dom kommer behöva ta ledigt från jobbet och att kostnaderna ska springa iväg.

Men tänk om du kunde bygga nytt fritidshus till fast pris?

 

Med förenklade byggprocess och stor fördelar inköp och att fritidshusen moduler byggs i fabrik, gör att vissa aktörer kan garantera att fast pris på sina hus. Digitaliseringen med “Husbyggaren” bidrar till att den mänskliga faktorn minskas och att kundens tillval blir rätt. Nu kan vi köpa det mesta online, konsumenterna vill ha det enkelt. En tjänst som husleverantören Modulhus.se erbjuder. 

 

Fabriksbyggda moduler

 

Strömlinjeformad byggprocess, minimalt med spillmaterial och tjocka väggar för att energiförbrukningen blir lägre på nybyggda hus. Ser man till tidsaspekten går det betydligt fortare att bygga i fabrik än att platsbyggda ett fritidshus. Här påverkar inte heller väder, vind och matchningen mellan dom olika hantverkarna.  

 

Jakten på den perfekta tomten

 

Har du inte spanat in lediga tomt bör du göra det,  för ska du bygga ett fritidshus behöver du finna ett bra tomt. Ett bra tips är att har du sett en bra tomt, ta kontakt med markägaren och se om denna är villiga att stycka av den bit mark till försäljning. 

 

Det sägs att vi gärna helst vill ha en resväg på cirka en timme från våra hem till vårat sommarstugor. Att få känna att man kommer iväg bort från hemmet och ta fram casual kläderna är plockar fram lugnet i oss. Många väljer att köpa en större hustomt än vad dom behöver för att ha plats för att uppföra Attefallshus och förråd för att förvara verktyg och gräsklippare osv.